Muut kurssit   
Koirien fysiikkavalmennus / Ulla Tuomi   
Ulla Tuomi on eläinfysioterapeutti, jonka erityisosaamista on agilitykoirien lajinomaisen fysiikkaharjoittelun suunnittelu ja kehittäminen. Ulla on ollut mukana mm. TopTeamissa useammalla kaudella eläinfysioterapeuttina, vastaten koiran fysiikan osuudesta (luennot ja käytännön harjoitukset).

Ullan treenit toteutetaan kolmen koirakon ryhmissä niin, että kukin koirakko treenaa ensin agilityradalla lyhyesti. Tämän jälkeen Ulla käy koirakoiden kanssa yksitellen läpi kullekin koiralle sopivimmat lajinomaiset jumppaharjoitukset.
Kaikentasoiset koirakot ovat tervetulleita, ja myös pentujen kanssa voi osallistua.

helmikuu
toukokuu
Arkitottelevaisuus   
Kurssilla vahvistetaan koiran ja ohjaajan välistä yhteistyötä ja kuplautumista. Kurssi sopii myös häiriöherkille koirille, joiden huomio karkaa herkästi ympäristön tapahtumiin. Tällä kurssilla harjoitellaan mm. kontaktipelejä, luopumista, palkkautumista ja koiran hallittavuutta. Kurssin harjoitukset tähtäävät sujuvaan yhteistyöhön sekä arjessa että harrastusten parissa, ja kurssi sopiikin erinomaisesti pohjakurssiksi ennen varsinaisen lajiharjoittelun aloittamista.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Ohituskurssi   
Ohituskurssillla harjoitellaan hihnassa kulkemisen perusteita,  ja vahvistetaan koiran kontaktia ohjaajaan. Häiriöitä lisätään koulutuksen edetessä, ja tavoitteena on tehdä ohitustilanteista kaikille osapuolille rentoja. Kurssilla käydään läpi myös teoriatasolla, mikä vahvistaa ja ylläpitää koiran epätoivottua käyttäytymistä hihnassa, ja miten tähän voidaan vaikuttaa tehokkaasti positiivista vahvistamista hyödyntäen.
Vireenhallinta ja häiriönsieto   
Kurssilla opetellaan löytämään kullekin koiralle optimaalisin viretila, sekä harjoitellaan impulssikontrollia ja erilaisten häiriöiden sietämistä. Kurssi sopii sekä kuumuville ja korkeavireisille koirille että passivoituville ja matalavireisille koirille. Harjoitukset sovelletaan kunkin koirakon tarpeiden mukaisiksi, ja tavoitteena on, että koira oppii itse säätelemään viretilaansa kohti optimaalisinta työskentelytilaa.

Tällä hetkellä ei alkavia kursseja.
Evästeet auttavat meitä tarjoamaan palveluitamme. Käyttämällä palveluitamme hyväksyt evästeet.