KoulutushalliKoulutushallimme
sijaitsee Hattulassa, aivan 3-tien varressa, osoitteessa Merventie 58 (halli A), 13720 Parola.
Harjoittelualustana on laadukas Saltex Polar 50 mm keinonurmi kumirouhetäytöllä.
Harjoittelualueen koko on 20 x 40 m, ja alue on jaettu kahteen harjoituskenttään: Ratakentän koko on 20 x 29 m, ja taitokentän koko 20 x 11 m. Kisamittaisen kentän harjoitukset pidetään 20 x 40 m kokoisella vauhtikentällä.
Hallissa on laadukkaat FCI:n kilpailuvaatimukset täyttävät esteet (Galican, Agiflex, CoolDog). Turvallisuus on meille ensiarvoisen tärkeää, ja meiltä löydätkin mm. Galicanin Soft Line -sarjan kontaktiesteet!
Treenikenttien lisäksi mukavasta hallista löytyy koirien oma jumppanurkkaus Gymi, häkkialue, sekä treenaajien oma olohuone Kaffela.
Lämpötila hallissa on talvella noin 16 astetta ja kesällä max. 20 astetta. Käytössä on asiakas-WC:t.

Ilmakuvaan on merkitty käytössä olevat pysäköintialueet, sekä käytössä olevat kulkuväylät kentille.
Ovikoodilla kuljetaan aina etupihan pääovesta, ja wc-tiloihin pääsee samasta ovesta. Koiran kanssa kuljettaessa tulee käyttää takapihan taitokentän puoleista ovea, mikäli ratakentällä on treenit käynnissä.
Ovien läheisyydestä löytyy kenkätelineet, naulakot ja tassupyyhkeet. Sisäkengät on hyvä vaihtaa jalkaan heti eteistiloissa, jotta koulutustila kulkuväylineen pysyy kaikille viihtyisänä ja siistinä. Häkkialueelle voi tuoda koiralle oman häkin treenien ajaksi.