Ilmoittautumisehdot

YLEISTÄ

Kurssit ja koulutukset Kaiku trainingin tiloissa Parolassa. Kurssi-ilmoittautuminen on sitova. Lähetämme ilmoittautumisesta vahvistusviestin ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostisoitteeseen

Omistaja on vastuussa koirastaan myös kurssin aikana. Koiran ohjaaja sitoutuu noudattamaan osaltaan koulutushallin sääntöjä. Koulu
  • pidättää oikeuden muuttaa kurssin aikataulua 
  • pidättää oikeuden vaihtaa kouluttajaa 
  • ilmoittaa aina muutoksista asiakkaalle. 
Asiakas voi perua osallistumisensa, jos koulun tekemät muutokset tekevät kurssille osallistumisen hänelle mahdottomaksi.

KURSSIN PERUMISKÄYTÄNNÖT

  • Asiakas voi perua tai vaihtaa kurssin, jos tämä tehdään 21 päivää ennen kurssin alkua. Kurssimaksu palautetaan tällöin ensisijaisesti varausjärjestelmän käyttäjätilin saldolle.
  • 7-20 vuorokautta ennen kurssin alkamispäivää tapahtuneesta peruutuksesta veloitetaan 50 % kurssihinnasta. Myöhemmin tehdyistä peruutuksista tai kokonaan peruuttamatta jättämisestä peritään täyden koulutuksen hinta.
  • Kaikki peruutukset pitää tehdä kirjallisesti. Jos kurssin alkuun on yli 21 päivää, peruutuksen voi tehdä ilmoittautumisjärjestelmässä. Sen jälkeen peruminen pitää tehdä sähköpostitse. Saat kuittauksen, kun peruutus on tehty. Ilmoittautumisjärjestelmä lähettää kuittauksen välittömästi. Asiakaspalvelumme kuittaa perumisen, jos se on tehty sähköpostitse.
  • Kurssia ei voi perua jättämällä laskun maksamatta.
  • Äkillisen sairastumisen, tapaturman tai muun vakavan henkilökohtaisen tapahtuman johdosta voidaan erillisen selvityksen perusteella näistä maksuista luopua.
  • Agilityn valmennusryhmissä enintään 20 prosenttia kunkin kurssijakson koulutuskerroista voidaan korvata toisen valmentajan koulutuksilla. Palveluntarjoajalla (Kaiku training) ei tällaisessa tapauksessa ole velvollisuutta korvata kurssikertoja asiakkaalle muilla tavoin.

JONOON ILMOITTAUTUMINEN

Jonoon ilmoittautuminen ei ole sitova. Mikäli saat paikan jonon kautta, mutta et halua ottaa paikkaa vastaan, ilmoitathan siitä meille heti. Tällöin voimme tarjota paikkaa seuraavana jonossa olevalle. Jos olet ilmoittautunut sekä jonoon että myöhemmin järjestettävälle kurssille, ja saatkurssipaikan jonon kautta, muistathan perua toisen kurssi-ilmoittautumisen, jos jonopaikan saamisen vuoksi et aio osallistua sille.

KURSSIN MAKSAMISKÄYTÄNNÖT

Kurssimaksun eräpäivä on kurssin alkamispäivänä. Järjestelmä muodostaa ilmoittautumisen yhteydessä laskun, jonka löydät kirjautumalla järjestelmään. Lasku löytyy linkkinä myös ilmoittautumisen vahvistusmeilissä. Lähetämme huomautuslaskun ja perimme muistutusmaksun 5€ jos laskua ei ole maksettu eräpäivään mennessä. Jos laskua ei ole edelleenkään maksettu, lähetämme vielä toisen huomautuslaskun (muistutusmaksu 5€), minkä jälkeen siirrämme laskun perintään. Reklamaatiot laskuun on tehtävä ennen laskun eräpäivää.

ERIMIELISYYDET

Mahdollisissa riitatapauksissa asiat pyritään ratkomaan neuvottelemalla. Jos erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)