Juulia Savolainen
Yrittäjä ja agilityvalmentaja

Olen Juulia Savolainen, monipuolinen koiraharrastaja, agilityurheilija ja valmentaja. Koulutuksissani käytän nykyaikaisia, käyttäytymistieteisiin perustuvia koulutusmetodeja. Palkitsemalla koiraa, ymmärtämällä sen lajityypillistä käyttäytymistä, sekä antamalla koiralle tunne siitä, että se pystyy itse vaikuttamaan koulutustilanteisiin, saamme aikaan iloista oppimista ja pysyviä tuloksia.
Agilityssa minua kiehtoo lajin monipuolisuus. Katson, että parhaimmillaan agility on yhdistelmä vauhtia, ohjaustekniikoita ja koiralle opetettuja taitoja. Käytän omassa ohjauksessani paljon suullisia vihjeitä vartalo-ohjauksen lisäksi, jolloin koirani toimivat radalla itsenäisesti, varmasti ja turvallisesti.

Osallistun aktiivisesti erilaisiin koulutuksiin, ja pyrin kartuttamaan osaamistani jatkuvasti niin eläinten kouluttamisen kuin lajiosaamisen suhteen. Koulutukseltani olen käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija (Tampereen yliopisto, 2020). Valmentajana olen määrätietoinen, innostava ja positiivinen!
tammikuu