Veera Innanen
Agility- ja arkitaitovalmentaja

Olen Veera Innanen, agilityharrastaja, valmentaja, eläinkouluttaja ja ennen kaikkea koiraihminen. Olen kouluttanut koiria ja pitänyt kursseja sekä koulutuksia rotujärjestöille ja seuroille yli 15 vuoden ajan. Agilityn harrastamisen aloitin vuonna 2003. Lajin pariin päädyin ensimmäisen koirani, walesinspringerspanieli Vilman kanssa. Tällä hetkellä kisakavereinani toimii kaksi belgianpaimenkoira, malinoisia.
Agilityssa minua kiehtoo eniten koirien ilo ja riemu. On mahtavaa nähdä se onnellisuus, jonka agilitykentällä juokseminen yhdessä ohjaajan kanssa saa aikaan. Valmentajana taas pidän agilityn nykysuuntauksesta, jossa koiran taitoja koulutetaan yhä pidemmmälle ja ohjauksia harjoitellaan aina tarkemmiksi. Valmentajana olen kannustava ja analyyttinen. Uuden oppimisen rinnalla tärkein tavoitteeni valmentajana on, että koirakolla on treeneissä kivaa!
Agilityn lisäksi koulutan mielelläni arjen taitoja. Koirat ovat kuitenkin rakkaita perheenjäseniä, joten mikäs sen mukavempaa kuin toimiva arki.
Valmistuin v. 2022 Tampereen yliopistosta käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntijaksi. Koen tärkeäksi ammatillisen kehittymisen ja seuraankin aktiivisesti mitä maailmalla tapahtuu sekä agilityn että eläinkoulutuksen saralla.

p. 050 325 4691