Jasmiina Angervuo
Agility- ja hoopers-valmentaja

Olen Jasmiina Angervuo, koiria olen omistanut pian 24 vuotta eli yli 2/3 osaa elämästäni. Testattua rotu- ja lajivalikoimaa löytyy melko paljon historiasta, kisannut olen aikanaan tokossakin, mutta tällä hetkellä kisaan vain agilitykentillä.

Tällä hetkellä laumaan kuuluu agilitystä eläköitynyt ja noseworkiä harrastava pieni portugalinpodengo Voitto sekä pääasiallisesti agilityä harrastava bordercollie Impi. Impin kanssa ollaan kuitenkin käyty myös hakumetsällä sekä raunioilla ja tehdään hoopersia sekä noseworkiä lisäksi, meidän yhteisenä juttuna on myös hiihto talvisin.

Olen kouluttanut muutamia vuosia aiemmin agilityä Kanta-Hämeen alueella parissa eri koirakerhossa. Koulutettavina on ollut vasta-alkajia ja pidemmälle ehtineitä junnuista sennuihin. Kouluttajana parasta on, että jokaiselta koirakolta oppii myös itse jotain.

Minusta koiraharrastuksessa on parasta se, että koira ja ohjaaja nauttivat tekemisestä. Jokaisella on omat tavoitteensa, mutta harrastuksen on tarkoitus tuottaa iloa eikä olla pakkopullaa, joten toivon kouluttajana saavani aikaan positiivisen ja turvallisen ilmapiirin, jotta tämä tarkoitus toteutuu.

p. 040 963 6356